Letselschade-advocaat nodig?

Je hebt een ongeluk gehad en daarbij lichamelijk letsel opgelopen. Naast het feit dat dit fysiek ongemak, pijn of gevolgen kan hebben op de korte of lange termijn, is er sprake van letselschade. Een letselschade-advocaat of letselschaderegelaar kan je helpen jouw schade (of de kosten die je nog maakt) te verhalen op de aansprakelijke partij. Je zoekt dus een letselschade-advocaat, hoewel een ervaren letselschaderegelaar en register-expert in dit geval ook volstaat.

Letselschade
Het verschil tussen een letselschade-advocaat en een letselschaderegelaar

Het verschil tussen een letselschade-advocaat en een letselschaderegelaar

Het enige verschil tussen mij (een letselschaderegelaar) en een letselschade-advocaat is dat ik geen rechten heb gestudeerd. Wel heb ik de nodige vakinhoudelijke opleidingen gedaan, zodat ik nu ben ingeschreven als register expert bij het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts). In de praktijk betekent dat dat ik een advocaat bij de zaak betrek als een zaak geprocedeerd moet worden. Dat is alleen nodig als een rechter moet oordelen, in het geval dat we er niet uit komen met de aansprakelijke partij. Bijvoorbeeld als de betreffende verzekeraar de schade niet voldoende bewezen acht of als er vraagtekens zijn bij de (mate van) aansprakelijkheid. In de praktijk komt dit weinig voor, en als het voorkomt heb ik een netwerk van advocaten om me heen om mee samen te werken. Voor jou is er dus eigenlijk geen verschil!

Kosteloze en empatische belangenbehartiging bij letselschade

Zoals omschreven in mijn werkwijze sta ik jou als slachtoffer bij in al het regelwerk rondom letselschade. Ik kom bij je langs en behartig jouw belangen als er sprake is van aansprakelijkheid. Jij krijgt dus een passende schadevergoeding én ik neem de zorgen voor je weg. Dit is voor jou kosteloos, want de kosten die ik maak worden ook door de verzekering van de aansprakelijke partij gedekt. Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de letselschade, achtergrond in de psychologie en een empathische instelling kan ik jou in deze moeilijke tijd ondersteunen. Ik heb inmiddels vele slachtoffers kunnen helpen als register-expert.

Als register expert en belangenbehartiger heb ik alle keurmerken en ervaring om jou te helpen bij letselschade.

Sjaak van de Schootbrugge

Dus: zoek je een letselschaderegelaar

in de buurt van Arnhem, Nijmegen, Elst, Huissen, Bemmel, Betuwe, Velp, Zevenaar, Didam of Liemers?

Horizon Letselschade heeft als register-expert alle kennis in huis om jou te ontzorgen. Neem gerust contact op bij twijfels of vragen!